By Published On: 21 juni 2017334 words1.7 min read

Delen via

Er leven nog slechts 3.900 tijgers in het wild. Om dit iconische dier van de ondergang te redden, moet hun aantal snel worden verdubbeld. Om die reden zet WNF in samenwerking met DMM een reddingsplan op om de tijger te redden.

Waarom actie voor de tijger?
Een wereld zonder tijgers… Kun je het je voorstellen? Toch is maar liefst 97% van alle tijgers verdwenen! De dieren worden opgejaagd door stropers en hun leefgebied wordt verwoest. Alle reden tot grote zorg over de laatste tijgers. Als we deze indrukwekkende koning van de jungle van de ondergang willen redden, moeten we snel in actie komen!

Tijgercampagne DMM

Om deze reden zet WNF samen met DMM de tijgercampagne op, met als doel om zo veel mogelijk bewustwording te creëren voor dit probleem. Vanaf donderdag 15 juni is WNF aanwezig op verschillende offline- als online media;

First View:
Donderdag 16 juni is de Tijgercampagne afgetrapt met de First View-inzet. Hiermee wordt landelijk direct enorm bereik gerealiseerd. Iedereen die op de 16e Twitter opent komt in aanraking met de uiting van WNF, welke bestaat uit een trending hashtag (#iProtectTigers) en een Video-tweet.

TV & Pre-roll:
Om zowel offline als online aanwezig te blijven gedurende de hele campagneperiode is de tijgercampagne zowel op TV als met online pre-rolls zichtbaar. Onderstaand is de video te vinden die landelijk ingezet wordt.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Op zoek naar een bureau dat uw media-inzet verzorgd? De Media Maatschap is een full service mediabureau dat zich richt op (ondernemende) adverteerders en reclamebureaus. Het is onze missie om het bedrijfsresultaat van onze klanten en relaties, door de inzet van media te verbeteren. Dit realiseren we door onze continue nieuwe inzichten in de markt, de media en de doelgroep(en). Ons succes is het succes van onze klanten. Dit doen we al meer dan 15 jaar voor het WNF, ENGIE Energie, Hof Hoorneman bankiers en nog veel meer klanten.

Geïnteresseerd?
Klik hier voor meer informatie of neem direct contact op voor een kennismaking!

Telefoon: +31 (0)20 616 00 40

 

Delen via