De Media Maatschap gaat gedegen te werk. Voordat we een strategie voor u bepalen, geven we antwoord op essentiële vragen als:

  • Wat voor media gebruikt uw doelgroep en wat zijn hun interesses? We kunnen tot op gedetailleerd niveau uw doelgroep ‘ontleden’.
  • Hoe koopt uw concurrentie in, waar richten zij zich op, zijn er patronen in hun inkoop te ontdekken en hoe kunnen we daar op inspelen?
  • Welke media of titels bereiken uw doelgroep het best?

Die antwoorden krijgen we door inzicht in belangrijke en recente onderzoeken en de ontwikkeling van relevante tools.

Doelgroepanalyses

Vertel ons wie uw doelgroep is en wij vertellen u welke media uw doelgroep gebruikt en op welke manier. Wat zijn de favoriete zenders en tijdschriften? Welke winkels bezoeken ze? Wat zijn hun productvoorkeuren? Waar wonen ze?  Wij bieden u een relevant inzicht in uw doelgroep.

Concurrentieanalyse

Soms is het noodzakelijk om te weten hoe uw concurrentie presteert in de media? Met behulp van onze systemen, bieden wij u inzicht in de bestedingen van uw concurrenten. Maar ook inzicht in welke media ze gebruiken, op welke personen ze zich richten en hoe hun inkooppatroon eruit ziet? De resultaten bundelen we in een mooi brancherapport, dat u altijd bij ons kunt opvragen.

Media-analyse

Wat is het profiel van een titel, website of televisieprogramma? Hoeveel doelgroeppersonen worden er bereikt en hoe vaak? Met een media-analyse geeft De Media Maatschap gedetailleerd inzicht in wat één enkel medium voor uw mediaplan kan betekenen. Dit is toepasbaar op veel verschillende doelgroepkenmerken.