Met de snelle opkomst van Programmatic Buying, Automated Trading en Real Time Bidding, veranderen de spelregels van digitale media-inkoop. Deze spelregels gelden al geruime tijd voor display advertising, social advertising, affiliate marketing en search, maar zijn ook al aan het veranderen voor de inkoop van digitale televisie-, radio- en zelfs out of home-campagnes.

Scherp inkopen op alle disciplines

De Media Maatschap weet dat het inkopen van online media en campagnes, een volledig andere discipline is dan de inkoop van traditionele media als print, radio en tv. Wij beheersen beide en zijn mede-initiatiefnemer op het gebied van nieuwe digitale inkoopsystemen. Scherp inkopen, optimalisatie en transparantie zijn daarbij essentieel.

Dagelijkse optimalisatie

Het traditioneel en digitaal inkopen zit in ons DNA. Het is voor ons een dagelijkse bezigheid, aangezien veel campagnes continu worden geanalyseerd en geoptimaliseerd om uiteindelijke de beste performance te realiseren. Wij regelen de online media-inkoop transparant, kanaal- en netwerkonafhankelijk en uiterst effectief: zoals het hoort in het digitale landschap!

Hoe doen we dat?

Als de strategie duidelijk is, kopen we de advertentieruimte zo efficiƫnt en effectief mogelijk in. We onderhandelen met de verschillende exploitanten over de beste tarieven. Maar daarnaast letten we zeker ook op de kwaliteit van de inzet. U ontvangt duidelijke inkooprapportages en we houden u gedurende de campagne voortdurend op de hoogte van de vorderingen van de media-inzet. Coƶrdinatie, transparantie, controle, meetbaarheid, evaluatie & optimalisatie staan bij ons centraal in onze dienstverlening.