De Media Maatschap zorgt voor een hoger rendement van uw on- & offline campagnes. Meer bezoekers op uw site, hogere conversieratio’s, vergroten van de aankoopintentie, naambekendheid, sales, etc.

Performance

De basis van onze dienstverlening is het verhogen van uw bedrijfsresultaat. Wij noemen dat uw performance. We doen dat door het verschaffen van inzichten, die we implementeren in uw mediastrategie, -planning en -inkoop van alle mediatypen (televisie, radio, print, out-of-home, bioscoop en internet). Uw performance staat voorop in alles wat wij doen.

Tools

De Media Maatschap heeft toegang tot alle media-onderzoeken. Ook ontwikkelen we eigen tools, waarmee we de prestaties van uw campagnes nog beter kunnen monitoren en nog verder kunnen verbeteren.

Scherpe inkoop

Wij verzorgen de scherpst mogelijke inkoop. Dat kunnen wij door onze jarenlange ervaring, onze inkoop- en benchmarksystemen, maar ook met ‘real time bidding’ of veilingsystemen. Daarbij verliezen wij uw performance-doelstelling nooit uit het oog.

Transparantie

De Media Maatschap werkt volledig transparant en maakt alle inkomstenstromen voor de klant zichtbaar. Dit betekent dat alle financiële voordelen, die er bij de inkoop van media behaald worden, voor de volle 100% ten goede komen aan onze klanten.

Flexibel

U kunt ons rechtstreeks benaderen voor een antwoord op uw mediavraagstuk. Wij zullen u nooit verplichten om het volledige mediatraject bij ons neer te leggen of een contract met ons af te sluiten.

Korte lijnen

Van briefing tot aan factuur, worden uw campagnes begeleid door één van de partners en hun team. U heeft één aanspreekpunt gedurende het gehele campagnetraject.

Campagnetraject

U vertelt ons in een briefing wat u wilt bereiken. Wij inventariseren uw situatie en de mogelijkheden en kansen die er zijn. Dit verwerken wij in een strategie. Bent u overtuigd? Dan stellen we een mediaplan op en richten wij ons op de inkoop. Als het nodig is, optimaliseren we de campagne dagelijks. Op basis van deze continue monitoring en evaluatie van de campagne, verbeteren wij uw bedrijfsresultaat.

Laat ons de toegevoegde waarde maar bewijzen.