Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Paid Search Specialist

Ben jij een enthousiast en positief denkend persoon? Verwonder en verbaas jij je ook over de enorme mogelijkheden die de (digitale) media wereld ons biedt én wil jij je carrière voortzetten in deze dynamische media wereld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als je bij ons komt werken ga je met positieve energie aan de slag voor Engie, je laat alles mooier klinken in Het Concertgebouw en je gaat als een young professional aan de slag voor Young Capital, je helpt goede doelen als het Aidsfonds en Wereld Natuur Fonds aan nieuwe donateurs. Je zorgt dat iedereen top fit blijft met de producten van Decathlon, je laat de Nederlander haar of zijn boodschappen doen bij Dirk en/of DekaMarkt en stuurt iedereen op welverdiende vakantie met de beste deals van D-Reizen. Én dit is nog maar een kleine greep uit de mooie merken die wij vertegenwoordigen!

Wat je gaat doen

Als Paid Search Specialist ben je verantwoordelijk van het succes van onze adverteerders in het Google en Bing zoeknetwerk. Jouw doel het is maximaliseren van het resultaat voor de adverteerders met uiteenlopende doelstellingen. Van extra verkeer naar de website en bekendheid tot het maximaliseren van de ROAS. Samen met dertiende andere communicatiespecialisten werk je aan strategie, planning en executie van de campagnes. Jij maakt de keuzes en stuurt bij op het gebied van biedstrategieën, negatieve zoekwoorden, responsieve tekstadvertenties en attributiemodellen. Doorlopende voer je A/B testen uit en overtuig je de adverteerders van jouw keuzes en laat je de resultaten zien om je verhaal kracht bij te zetten.

Wat je nodig hebt:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Bedrijfskunde, Economie, Marketing of Informatiemanagement.
  • Analytics en commercieel vermogen om data te gebruiken voor het behalen van het gewenste resultaat.
  • Een sterke affiniteit met online marketing en media.
  • Ervaring en kennis van Google- en Microsoft Ads en Google Analytics.
  • 1 jaar werkervaring in een relevante rol (bij voorkeur aan bureauzijde).

Nog beter wanneer je:

  • Ervaring hebt met Search Ads 360.
  • Makkelijk kan schakelen tussen verschillende projecten, adverteerders en doelstellingen.

De Media Maatschap

De voordelen van een middelgroot mediabureau en de informele sfeer en vrijheid van een kleinschalige organisatie. Je mag elke dag op een van de mooiste locaties van Amsterdam werken. De kans om jezelf breed te ontwikkelen en door te groeien zijn bij ons geen loze woorden. Er wordt geïnvesteerd in trainingen en je wordt vanaf dag één inhoudelijk betrokken bij verschillende campagnes. Een goede lunch, gezellige collega’s en borrels. Daarnaast kennen we een variabel bonussysteem, betalen we de helft van je pensioen en heb je 25 vakantiedagen.

Kom bij DMM werken!

Indien je interesse hebt in deze vacature en je voldoet aan de functie-eisen, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Deze kan je sturen naar daniel@demediamaatschap.nl.

Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.DMM Deals

De beste mediadeals rechtstreeks in uw inbox.