Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Junior Communication Planner

Als Junior Communication Planner maak je deel uit van een Business Unit van DMM. De business unit is verantwoordelijk voor het mede realiseren en uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid van de klant op het gebied van on- en offline media. Samen met alle specialisten zorg je voor activatie en implementatie van mediaplannen van klanten van DMM. 

Wat ga je doen

Als Junior Communication Planner bij DMM werk je mee aan het vervaardigen, activatie en implementatie van media deelplannen en procuraties op het gebied van online en offline media van klanten. Je bent tevens medeverantwoordelijk voor de eerste aanzet tot middelen selectie in overleg met je Communication Director.

Samen met de Communication Director in je team maak je de vertaling van marketingvraagstukken naar media.
Je controleert de briefing die je hebt ontvangen van klanten op juistheid, compleetheid en haalbaarheid en maakt vervolgens een debrief.
Je adviseert klanten over de tactische inzet van on- en offline mediumtypen (incl. budgetverdeling, timing, effectieve contactfrequentie/effectief bereik etc.).
Je stelt tijdig en accuraat efficiënte mediaplannen op. Dit doe je op basis van in de mediastrategie vastgestelde media-doelstellingen in samenspraak met de Communication Director.
Het (tussentijds) evalueren van de campagne met het gehele campagneteam en bespreken met de klant.

Waarom je hier wil werken

De voordelen van een middelgroot mediabureau en de informele sfeer en vrijheid van een kleinschalige organisatie. Je mag elke dag op een van de mooiste locaties van Amsterdam werken. De kans om jezelf breed te ontwikkelen en door te groeien zijn bij ons geen loze woorden. Er wordt geïnvesteerd in trainingen en je wordt vanaf dag 1 inhoudelijk betrokken bij verschillende campagnes. Een goede lunch, gezellige collega’s en borrels. Daarnaast kennen we een variabel bonussysteem, betalen we de helft van je pensioen en heb je 25 vakantiedagen.

Wie zoeken we

  • Enthousiaste en sprankelende personen
  • Met een afgeronde HBO-opleiding, richting marketing, communicatie of (bedrijfs)economie.
  • Interesse in de ontwikkelingen op online en offline media.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Sterk analytisch vermogen en met sterk inzicht om data te analyseren
  • Aantoonbare ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint e.d.)
  • Commerciële denker

Kom bij DMM werken!

Indien je interesse hebt in deze vacature en je voldoet aan de functie-eisen dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Deze kan je sturen naar michael@demediamaatschap.nl

Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.DMM Deals

De beste mediadeals rechtstreeks in uw inbox.