By Published On: 24 maart 2017253 words1.3 min read

Delen via

Woensdag 22 maart opende Decathlon alweer haar 11e vestiging in Nederland, dit keer in het mooie Alkmaar. Met de opening van de nieuwe winkel in Alkmaar probeert Decathlon sport nog toegankelijker te maken, nu ook voor de bewoners in de kop van Noord-Holland. Met een oppervlakte van 3.400 m2 beschikt de winkel in Alkmaar over voldoende ruimte voor het grote aanbod aan sportartikelen voor 65 verschillende sporten. 

Ook rondom de opening van de vestiging in Alkmaar verzorgde De Media Maatschap met trots de mediacampagne. De inwoners van Alkmaar konden niet om de opening van de winkel heen, door de inzet van reclame op bussen, masten, bushokjes, borden langs de weg, in huis-aan-huis bladen, folders en dagbladen. Werden Rotterdam en Den Haag voorzien van een ware Decathlon tram, Alkmaar is voor een jaar lang voorzien van een volledig blauwe Decathlon bus.

Decathlon bus

De opening op woensdagmiddag was een groot succes! Voor opening van de winkel stond al een flinke massa mensen te wachten. Om 12.00 uur werd de winkel officieel geopend door Victor Kloos, wethouder van Alkmaar en Dé van Es, vestigingsdirecteur van Decathlon Alkmaar. Na het doorknippen van het lintje werden alle bezoekers als ware helden verwelkomd met een luid applaus van alle medewerkers.

 

Ook het weer zat mee, waardoor de georganiseerde sportdag in de middag ook een groot succes werd! In het heerlijke lenteweer konden voor de deur van het winkelcentrum Noorder Arcade verschillende sporten worden beoefend.

Al met al was het een succesvolle openingsdag en is vanaf nu héél Alkmaar klaar voor de sport!

Delen via