By Published On: 4 januari 2017256 words1.3 min read

Delen via

Op woensdag 23 november jl. opende Decathlon een nieuwe vestiging in Den Haag. De winkel, gevestigd in het oude V&D pand op de Grote Marktstraat, is hiermee de 10e Decathlon vestiging in Nederland. Met een oppervlakte van 3.500 m2 biedt de nieuwe vestiging voldoende ruimte voor het grote assortiment aan sportartikelen voor 65 verschillende sporten.

De Media Maatschap verzorgde met trots de campagne rondom de opening van deze winkel. Om heel Den Haag en omstreken op de hoogte te brengen van de opening van de nieuwe vestiging werd diverse media ingezet, waaronder abri’s, billboards, CityLED’s en bussen. Meest opvallende media inzet rondom de opening was de tram: sinds eind november rijdt er een echte Decathlon-tram door het stadscentrum van Den Haag, welke een jaar lang te bewonderen zal zijn! De tram in Den Haag is de tweede Decathlon-tram in Nederland. Sinds de opening van Decathlon Rotterdam in april rijdt ook hier een Decathlon-tram. Beide trams zijn door hun fel blauwe kleur niet te missen!

Billboard

De opening van de vestiging in Den Haag was een groot succes! Ondanks het mindere weer kwam er een groot aantal bezoekers op de opening af. Woensdagmiddag om 12.00 uur werd de winkel geopend door vestigingsdirecteur Sander Ton en wethouder Karsten Klein. Na de opening waren er diverse sportactiviteiten rondom de vestiging met als afsluiter een uurtje voetballen met enkele spelers van ADO Den Haag.

Zowel Decathlon als De Media Maatschap kijken terug op een succesvolle campagne en opening van Decathlon Den Haag.

Voor een impressie van de sportieve opening, klik hier!

Delen via