Adverteren in zoekmachines is de kortste weg naar de eerste plaats in de zoekresultaten! Voor adverteerders die direct meer kwalitatieve bezoeken op hun website willen realiseren, is ‘Search Engine Advertising’ (SEA) het antwoord. Adverteren in zoekmachines is gebaseerd op zoektermen. Wanneer een gebruiker zoekt op een bepaald product of dienst, is dit een duidelijk signaal voor de adverteerder. Dankzij advertenties in de zoekresultaten komen adverteerders in de spotlight bij gebruikers die bezig zijn met het maken van een aankoopbesluit. Adverteren in zoekmachines werkt met de zogenaamde ‘pay per click’. Mocht de gebruiker de advertentie vervolgens wel zien, maar niet aanklikken, dan kost dit de adverteerder helemaal niets.

  • Gegarandeerd extra kwalitatieve bezoeken.
  • Hoog rendement.
  • Direct op nummer 1 in de zoekresultaten.
  • Schaalbare kosten (ook interessant voor adverteerders met een kleiner budget!)
  • No Clicks, No Costs.

Adverteren in Google

Wereldwijd is Google marktleider op het gebied van zoekmachines. Ook in Nederland heeft Google het grootste marktaandeel. Met behulp van Google AdWords kunnen wij doeltreffende campagnes opzetten om te adverteren in Google. Daarnaast maakt Google AdWords het mogelijk om te adverteren in onder andere Google Mail, YouTube, de Play Store of Google Maps.

Google Partner

De Media Maatschap is Google Partner. Dit geeft een goede indicatie van onze expertise in het adverteren met Google AdWords. Om Google Partner te worden, moeten wij voldoen aan verschillende kwaliteitseisen van Google. De prestatie-index hieronder geeft weer dat wij goede resultaten neerzetten voor onze klanten.