De sociale media is een verzameling online plekken waar uw doelgroep mogelijk aanwezig is en content deelt met vrienden, organisaties of ‘de wereld’. Dé plek voor u om zichtbaar te zijn en uw merk nog beter te positioneren.
De Media Maatschap kent de verschillende sociale media en adviseert u over waar u wanneer het beste kunt adverteren.

Adverteren op Facebook

Facebook is het grootste social network van Nederland met 9 miljoen gebruikers. Liken, delen en commentaar geven, is het kenmerk van Facebook als sociaal medium. Gebruikers laten zien wat hen bezighoudt en bedrijven en merken realiseren betrokkenheid en zichtbaarheid door op een effectieve manier aanwezig te zijn.

Adverteren op Twitter

Twitter is een microblogdienst waar twitteraars in korte teksten vertellen wat hen bezighoudt. Twitteraars met een grote groep volgers, hebben grote invloed binnen hun volgersgroep.

Adverteren op Pinterest

Pinterest is het sociale netwerk dat het mogelijk maakt om beelden op te slaan van websites. Gebruikers pinnen (plaatsen) beelden binnen hun eigen Pinterest-omgeving. Gebruikers kunnen deze beelden repinnen en daarmee het bereik vergroten.

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn is het grootste zakelijk sociale netwerk in Nederland, met ongeveer 5 miljoen gebruikers. LinkedIn richt zich op de zakelijke gebruiker.