Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Online Video Advertising

Online video is een van de snelst groeiende media. Steeds meer mensen ruilen het zappen op hun tv in voor zelf bepalen wat er gekeken wordt op een mobiel device. Dit creëert nieuwe mogelijkheden voor adverteerders.  

Hoe bereik je de doelgroep

Om een efficiënte doelgroepselectie te maken bij video advertising op bijvoorbeeld Youtube, gebruiken we data van aanhangende Google-accounts. Of we gebruiken externe data, om aan de hand van gedrag en tracking te bepalen in welk segment de gebruiker valt. Met de juiste targeting-strategie zorgen we ervoor dat alleen de mensen binnen uw doelgroep de online commercial zien. In de strategie bepalen we welke soort video het meest geschikt is: reguliere online video of interactieve online video.

Reguliere Online Video

Een online video advertentie wordt meestal voorafgaand aan een video getoond (preroll), maar dit kan ook in het midden (midroll) en aan het einde van de online video (postroll). Een reguliere online video advertentie kan verschillende lengtes hebben, waarbij de meeste advertenties na 5 seconden overgeslagen kunnen worden:

  • 15 seconden - Geen mogelijkheid tot 'Overslaan' (Non-Skippable)
  • 15 seconden
  • 20 seconden
  • 30 seconden
  • 30 seconden +

Interactieve Online Video

Bij interactieve online video staat de interactie tussen de consument en de video centraal. Er zijn veel verschillende manieren om hier invulling aan te geven. Een mooi voorbeeld is een video van het Concertgebouw, waarbij de kijker zelf de routing van de video bepaalt.

Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.DMM Deals

De beste mediadeals rechtstreeks in uw inbox.