Via welke digitale media bereik ik mijn doelgroep? Hoe zorg ik dat meer consumenten bekend raken met mijn producten of websites? Hoe wordt mijn website beter vindbaar? En hoe resulteert dat uiteindelijk in meer verkochte producten en diensten? De Media Maatschap helpt u bij de juiste keuze van het medium voor het beste resultaat.

Display Marketing

Display Marketing uit zich in veel verschillende vormen en maten. Zo bestaan er bijvoorbeeld de zogeheten Standaard IAB formaten (kleine formaten) en Rich Media formaten (grote ‘exotische’ formaten). Met de ontwikkelingen op gebied van automatische inkoop en Pay Per Click-modellen zijn de mogelijkheden zeer ruim geworden.

Social

Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat. Een greep uit de kanalen die we aanduiden met ‘social media’. Waar het ene platform de nadruk legt op verschillende type advertenties in combinatie met doelgroep targeting, legt het andere kanaal de nadruk op kwalitatieve content. Kortom, er zijn veel keuzes te maken wanneer u wilt beginnen met social media.

Video

Veel exploitanten die voorheen alleen op televisie uitzonden, maken hun content ook beschikbaar online, denk aan NPO Gemist, RTLXL en KIJK. Ook hier kunt u uw zichtbaarheid vergroten. Daarnaast komen er steeds meer ‘user generated platforms’, zoals Youtube, waarbij niet de exploitant, maar de gebruiker de content levert.

Zoekmachinemarketing

Met een goede zoekmachinemarketing bent u beter zichtbaar in de zoekresultaten van de consument. Google bestaat bijvoorbeeld uit niet betaalde zoekresultaten en betaalde zoekresultaten (advertenties). Binnen zoekmachinemarketing zijn hier twee disciplines aan verbonden: SEA (Search Engine Advertising) en SEO (Search Engine Optimization).

Mobile Advertising

Met de komst van smartphones, ontstond ook de mogelijkheid voor mobiele advertenties. ‘Swipecubes’, ‘Take-overs’, ‘Single Banner’ zijn voorbeelden van ‘mobile advertising’. De Media Maatschap zorgt niet alleen voor efficiënte advertenties, maar weet ook hoe u uw website aantrekkelijk maakt voor mobiele bezoekers.