Elke dag kijken miljoenen mensen televisie, waarbij Nederlanders gemiddeld zelfs 200 minuten per dag. Met televisie bereikt u dus een zeer grote en diverse doelgroep. Door de combinatie van beeld en geluid heeft televisie een grote impact en is daardoor een zeer geschikt medium voor adverteren.

Hoe bereikt u uw doelgroep met televisie?

Televisie heeft een grote diversiteit aan zenders met elk een eigen doelgroepprofiel. Op basis van deze profielen selecteert De Media Maatschap de programma’s waar uw doelgroep naar kijkt, zodat u gericht kunt adverteren.

Voor welke doelstellingen zetten we televisie in?

De Media Maatschap zet televisie in voor het opbouwen van naams- en propositiebekendheid en voor het realiseren van (meer) websitebezoek. Met name voor nieuwe merken en producten helpt televisie om direct meer bekendheid te realiseren.

Mogelijkheden van adverteren op televisie?

Bij televisiereclame heeft u keuze uit gewone spots en non-spots. Met een non-spot koppelt u uw merkwaarden aan een programma, dat uw merkwaarden versterkt. Bij non-spots kunt u bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Billboarding: programma aan- en afkondigingen. Dit is erg kostenefficiënt, met name voor opbouwen van naamsbekendheid. Billboarding duurt, afhankelijk van de zender, 5 of 10 seconden.
  • Bij Program Sponsoring wordt uw product of merk op een natuurlijke, niet wervende wijze verwerkt in het programma.
  • Bij Product Placement wordt uw product op subtiele wijze in het programma getoond, waardoor het product op natuurlijke wijze in beeld komt.
  • Split Screen Advertising, verweeft de commercial met de look & feel van het programma of de zender. De adverteerder claimt een programma of tijdvak en de aparte positie en vormgeving zorgen voor een hogere attentiewaarde.

Tools

De Media Maatschap beschikt over diverse tools, waarmee wij de meest optimale televisie campagne voor u opzetten. Daarnaast monitoren wij de prestaties van de campagnes dagelijks en optimaliseren wij deze waar nodig.