Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Wat is adverteren in print?

Onder print verstaan we alle gedrukte advertenties in tijdschriften en dagbladen. Het grote voordeel van print is dat mensen bewust voor een dagblad of tijdschrift kiezen en de tijd nemen om het te lezen. Dit verhoogt de kans dat de lezer aandacht heeft voor uw printadvertentie. 

Adverteren in dagbladen

De verschijningsvorm van dagbladen is de afgelopen jaren veranderd, maar nog steeds  leest gemiddeld tweederde van de Nederlanders elke dag een krant. Dagbladadvertenties zijn uitermate geschikt voor actie- en introductiecampagnes en thematische campagnes. Door de mogelijkheid om regio’s te selecteren, bereikt u de juiste doelgroep. Daarnaast is frequente plaatsing mogelijk en is er grote flexibiliteit in formaat en plaatsingsdatum. Het nadeel van dagbladadvertenties is dat de inzet relatief duur is in vergelijking met andere media.

Mogelijkheden van adverteren in dagbladen?

In dagbladen kunt u kiezen voor diverse advertentieformaten, zoals een gehele pagina, maar ook ‘slechts’ 1/20 van een pagina. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om op een specifieke plek te  adverteren, zoals bij het weerbericht als dat relevant voor u is. 

Adverteren in tijdschriften

Nederland telt ruim 450 tijdschrifttitels. Uit onderzoek blijkt dat 88% van de lezers er geen bezwaar tegen heeft dat er advertenties in tijdschriften staan. Zij beschouwen het als relevante content en zijn ontvankelijk voor de boodschap. Dit alles maakt dat u een tijdschriftadvertentie selectief en doelgroepspecifiek in kunt zetten voor met name thematische campagnes en sampling.

Mogelijkheden van adverteren in tijdschriften?

Naast reguliere advertenties, zijn er ook andere mogelijkheden om met tijdschriften uw doelgroep te bereiken, zoals:

  • Shoppingpagina’s. Deze advertentiepagina’s zijn opgemaakt in redactionele stijl, waardoor lezers deze pagina en de producten beschouwen als betrouwbare informatie.
  • Plus proposities. Ingestoken folders, plakkaart, gebruik van speciale geuren of geluiden. Eigenlijk alles dat afwijkt van een reguliere advertentiepagina.

Tools voor printcampagnes

De Media Maatschap beschikt over diverse tools, waarmee we toegang hebben tot alle advertentiemogelijkheden van Nederlandse media en informatie over hun kwantitatieve en kwalitatieve bereik. 

Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.DMM Deals

De beste mediadeals rechtstreeks in uw inbox.