Via welke offline media bereik ik mijn doelgroep? Hoe vergroot ik mijn naamsbekendheid? Hoe krijg ik meer verkeer naar mijn website? En hoe resulteert dat uiteindelijk in meer verkochte producten en diensten? De professionals van De Media Maatschap hebben ruime ervaring in het opzetten van offline campagnes. Wij weten hoe en welke diverse media we in kunnen zetten om uw doelstellingen te bereiken.

Televisiereclame

Ruim 97% van alle Nederlanders heeft één of meerdere televisietoestellen en gemiddeld kijkt men 200 minuten televisie per dag. Televisie is daardoor uitermate geschikt om met uw advertentie in korte tijd een grote groep mensen te bereiken. Bekijk wat televisie voor uw merk kan betekenen.

Adverteren op de radio

Wekelijks luistert 90% van de Nederlanders (10+) naar de radio; thuis, op het werk of onderweg. Door de grote diversiteit aan zenders en dus ook aan luisteraars, is er altijd wel een zender waar uw doelgroep naar luistert. Naast de gewone radioreclame, weten wij ook de weg naar programma- en prijssponsoring. Bekijk de mogelijkheden van radioreclame.

Adverteren in een dagblad of tijdschrift

Lezers kiezen voor een bepaald tijdschrift of dagblad, omdat dat aansluit bij hun interesses. In tegenstelling tot tv of internet, is printmedia niet vluchtig en het medium om dieper op een onderwerp in te gaan. Printadvertenties hebben een zeer gericht bereik, waarbij er voor vrijwel elke specifieke doelgroep een passend dagblad/tijdschrift te vinden is. Lees meer over adverteren in de krant of in een tijdschrift.

Out of Home advertenties

Onderweg naar het werk, fietsend naar de supermarkt, wandelend door de stad of tijdens het winkelen. Op allerlei plekken komen mensen bewust of onbewust in aanraking met buitenreclame, zoals billboards en bestickerde bussen Dat maakt buitenreclame uitermate geschikt voor het verhogen van de naamsbekendheid of het introduceren van een nieuw merk of product. Ontdek de mogelijkheden van buitenreclame.

Bioscoopreclame

Bioscoopreclame heeft een enorme impact: het grote scherm, het harde geluid, de ontspannen houding waarmee de bezoeker naar het witte doek kijkt en de afwezigheid van factoren die voor afleiding zorgen. Hierdoor heeft bioscoopreclame een hoge attentiewaarde. Bekijk de mogelijkheden van adverteren in de bioscoop.