Terug naar nieuwsoverzicht

Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Vul de STOP AIDS koffer van Nicolette met condooms

In Kenia leven 1,5 miljoen mensen met hiv, waaronder tienduizenden jongeren. Met name in de sloppenwijken zijn mensen extra kwetsbaar, ligt het hiv-percentage hoog en is er een tekort aan condooms. STOP AIDS NOW! zet zich in voor een hiv-vrije generatie, en in dat kader is er vandaag een unieke inzamelingsactie van start gegaan.

Nicolette Kluijver, ambassadeur van STOP AIDS NOW!, vult de komende weken een reusachtige koffer met digitale condooms. De Facebook fans kunnen hier vanaf vandaag hun bijdrage aan leveren en met hun like een condoom in de koffer stoppen. De Postcode Loterij financiert voor iedere like op facebook.com/stopaidsnow een condoom. Hoe meer likes, hoe meer condooms, en bij 10.000 digitale condooms verdubbelt de Postcode Loterij dit aantal nog eens. 

STOP AIDS NOW! bestrijdt aids in ontwikkelingslanden en richt zich daarbij vooral op vrouwen, jongeren en kinderen. STOP AIDS NOW! zorgt voor opvang, behandeling en inkomen, geeft aidswezen een toekomst en helpt via voorlichting verspreiding van hiv en aids te remmen. Nicolette Kluijver over haar ambassadeurschap:

In Spuiten en Slikken gaat het vaak over de positieve, grappige kanten van jongeren en seks. Maar er is ook de keerzijde van hiv/aids die mensenlevens kost. Daar wil ik aandacht voor vragen.

Help Nicolette in haar strijd tegen hiv/aids, kies jouw condoom en like STOP AIDS NOW! op Facebook!