Terug naar nieuwsoverzicht

Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Oxxio introduceert BespaarCheck app

Oxxio heeft onlangs deBespaarCheck app gelanceerd; een gratis iPhone-app die consumenten op een eenvoudige en leuke manier aanzet tot het besparen op energieverbruik en -kosten. Hiermee is Oxxio de eerste energieleverancier die een app introduceert die is gericht op energiebesparing. De BespaarCheck is ontwikkeld in samenwerking met Milieu Centraal, en dit initiatief past goed binnen de Oxxio-filosofie om mensen te informeren en te helpen met energiebesparing.

Interactief bezuinigen

De BespaarCheck maakt bezuinigen tot een interactief spel en daagt consumenten uit de competitie aan te gaan met zichzelf én met anderen. Consumenten vinken hun bespaaracties aan en kunnen hier badges mee winnen. Deze zijn via een ranglijst te vergelijken met andere ‘Bespaarcheckers’. De competitie spoort aan om bespaaracties aan te vinken en zo nog meer te bezuinigen op kosten en het milieu. Daarnaast kan de consument zijn eigen energieverbruik vergelijken met andere consumenten, zo weet hij precies hoe goed of slecht hij presteert. Alle prestaties en badges zijn te delen via social media, zodat gebruikers ook aan anderen kunnen tonen hoeveel ze besparen.

Download nu via deze link de BespaarCheck app, ook voor niet-klanten van Oxxio. Meer informatie is te vinden op oxxio.nl/bespaarcheck of in de Social Media Release.