Terug naar nieuwsoverzicht

Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

15-10-2010:

Mark Rutte stopt met Hyves

Kersvers premier Mark Rutte  heeft aangekondigd te stoppen met zijn Hyves-profiel. Hij heeft gisteren afscheid genomen van zijn 22.430 vrienden (overigens ruim 500 minder dan voor de formatie, iets wat hij zelf niet door lijkt te hebben) en heeft hen bedankt voor hun aandacht, hoewel zijn profiel op het moment van schrijven nog wel actief is. De afgelopen tijd merkte Rutte dat hij niet meer aan Hyves toe kwam, vandaar dat zijn hyvesmail de laatste tijd door de voorlichter is beantwoord. Rutte zelf over zijn besluit:

Hoe leuk ik het ook heb gevonden om via Hyves met jullie in contact te zijn, en mijn belevenissen met jullie te delen, toch ga ik daar vanaf dit moment een punt achter zetten. Ik heb de afgelopen periode al gemerkt dat het lastig was om tijd vrij te maken voor Hyves, dat zal de komende periode niet anders worden. Ik zal te zijner tijd aangekondigen hoe ik te volgen zal zijn, maar geef mij even gelegenheid om de spreekwoordelijke dozen uit te pakken.

In tegenstelling tot vice-premier Maxime Verhagen, heeft Rutte geen Twitter-account en ook op Facebook is hij niet actief. Wel worden we aangemoedigd hem vooral te volgen via de site van de rijksoverheid. Onze nieuwe minister-president laat social media daarmee volledig links liggen en geeft het volk allesbehalve het goede voorbeeld. Zo komt hij natuurlijk nooit aan een levenspartner.