Terug naar nieuwsoverzicht

Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

23-11-2010:

Koop de ArtBag en Stop Aids Now!

Gisteren is de ArtBag-campagne van STOP AIDS NOW! van start gegaan. De actie is erop gericht de kansen voor aidswezen te vergroten, dit kan door voor slechts €5,- een ArtBag aan te schaffen. Dat kan vanaf zaterdag 27 november bij de Bijenkof, Bruna, V&D en de Fairtrade- en Wereldwinkels, maar ze zijn al sinds 12 november online te koop.

De ArtBags worden gelanceerd in de Amsterdamse Bijenkorf. Bekende Nederlanders en modellen showen op de ‘ArtBag Catwalk’ de tassen, en direct na de lancering worden de tassen verkocht en gesigneerd. De show begint om 14:00 uur dus wees er op tijd bij! Er zijn dit jaar drie nieuwe ontwerpen: een tas van BLOND-AMSTERDAM, één van SPIJKERS en SPIJKERS en ook kunstenaar Keith Haring heeft een duit in het tasje gedaan. Kopen dus die tas!

Winactie Gouden Tas

Met de aankoop van een ArtBag steun je niet alleen het goede doel, maar maak je zelf ook nog kans op leuke prijzen. Bij het kopen van een ArtBag 2010 krijg je een unieke code waarmee je kans maakt op een een LCD TV, Nationale Posctcode Loterij Fiets of een Nespresso apparaat. Vul de code in op de site en je hoort in december welke gekochte ArtBags een Gouden Tas blijken te zijn!

De verkoop van de ArtBag heeft in 2009 € 300.000 opgebracht. Sinds 2002 zijn in totaal ruim 585.000 ArtBags verkocht en heeft de actie € 2.460.000 opgebracht voor verschillende STOP AIDS NOW!-projecten.