Terug naar nieuwsoverzicht

Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Leave this field empty
23-12-2014:

Google's kerstcadeautjes

Kerstavond nadert met rasse schrede en traditiegetrouw tovert Google rondom de feestdagen weer wat extra trucs uit de kerstmuts. Vorig jaar toverde Google een mobiele telefoon om tot karaokemachine. Wie 'Let's go caroling' intypte in de zoekmachine, kreeg selectie van kerstliederen inclusief tekst en begeleidende karaoke stuiterbal. Ook kreeg het belletje van de Google+ meldingen een heuse kerst-make-over.

Google plaats kerstkaraoke in zoekresultaten

Google Kerst-doodle

Uiteraard is er een speciale kerst-doodle. Er gaat haast geen dag voorbij zonder dat Google iets opvallends met de doodle doet. Natuurlijk mag een kerst-doodle dan niet ontbreken.

Speciale Kerst-doodle van Google uit 2014

Google Santa Tracker

Dit jaar heeft Google een dashboard gebouwd waar wordt afgeteld tot het moment dat de kerstman zijn arrenslee laat opstijgen. In het kerstdorp worden dagelijks leuke kerstactiviteiten en nieuwtjes gedeeld.

Kerstshoppen vanuit de luie stoel

Daarnaast is het mogelijk om met behulp van Google Maps een kijkje te nemen in grote warenhuizen in New York en Londen.

Zoekresultaten in kerstsfeer

Tot slot nog een kleine aanpassing aan de zoekresultatenpagina. Wanneer je een kerstgerelateerde zoekopdracht uitvoert verandert het bovenste gedeelte van de zoekresultaten. Dit werkt vooralsnog alleen bij Engelstalige zoektermen.

Google zoekresultaten in kerstsfeer