By Published On: 4 november 2010249 words1.3 min read

Delen via

Welkom bij De Mediawijzer. De blog die een initiatief is van de Media Maatschap, hét mediabureau voor korte lijnen en lange relaties. Wellicht klinkt de naam ‘De Mediawijzer’ bekend in de oren. Mocht dat niet zo zijn: hieronder nog even in het kort.

Middels een persbericht is begin oktober de lancering bekend gemaakt van De Mediawijzer: het instrument dat mediapitches voorgoed overbodig maakt. Middels 18 genuanceerde stellingen kwamen adverteerders automatisch uit bij het mediabureau dat objectief het best bij ze past. Het zal niet verbazen dat De Media Maatschap elke keer als beste uit de wijzer naar voren kwam. Iets wat met name bij andere mediabureaus niet altijd even goed in de smaak viel, wat te merken was aan de storm aan reacties. Vele mailtjes, reacties en een telefoon die de hele dag roodgloeiend stond: there’s no such thing as bad publicity.

Met De Mediawijzer wilden wij op ludieke wijze de draad weer oppakken na een bewogen 2009, en het motto ‘Korte lijnen. Voor lange relaties.’ weer actiever gaan uitdragen. De resultaten zijn tot nu toe goed: naast veel positieve reacties uit de mediawereld hebben tot nu toe ruim 1.100 mensen De Mediawijzer ingevuld. Deze publiciteit hebben wij aangewend om onze nieuwe blog te lanceren, waar je dit stukje nu aan het lezen bent. Op De Mediawijzer worden door ons regelmatig nieuwtjes, feiten of opzienbarende campagnes geplaatst. Onmisbaar voor iedere mediaprofessional. Houd dus vooral deze blog in de gaten, bookmark hem bij je favorieten of volg ons gewoon op Twitter.

Delen via