De Media Maatschap is een full service mediabureau dat zich richt op (ondernemende) adverteerders en reclamebureaus. Het is onze missie om het bedrijfsresultaat van onze klanten en relaties, door de inzet van media te verbeteren. Dit realiseren we door onze continue nieuwe inzichten in de markt, de media en de doelgroep(en). Ons succes is het succes van onze klanten.

Altijd voorop in nieuwe ontwikkelingen

Het zit in ons DNA om de snel veranderende technologie en mediaconsumptie te volgen binnen de online en offline media. Wij passen deze inzichten en kennis toe door een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van nieuwe producten en mediadiensten.

Loyaliteit en koopintentie

In onze ogen zijn succesvolle campagnes gebaseerd op een juiste combinatie van ‘awareness’ en conversie-gedreven inzet. Zonder een gedegen bekendheid en positieve koopintentie, is er geen kwalitatieve en kostenefficiënte conversie mogelijk. Bekendheid, betrouwbaarheid en positieve reviews leveren een hoge mate van loyaliteit op.

Bedrijfsresultaat voorop

Wij passen de laatste innovatieve ontwikkelingen op het gebied van ‘buying’ toe. Van ‘mobile advertising’ tot en met de digitale outdoor mogelijkheden. Uiteindelijk gaat het om wat het onder aan de streep oplevert. Dat verliezen wij nooit uit het oog.

Korte lijnen voor lange relaties

Door dicht op de huid van onze klanten te zitten, zijn wij in staat ons optimaal in te leven in hun business. Hieruit volgt een verrassend, passend, strategisch en creatief media-advies.