De Media Maatschap is een onafhankelijk full service media adviesbureau. We zijn er voor adverteerders die met onze uitgebreide mediakennis en inkoopkracht hun campagneresultaten willen verbeteren en tegelijkertijd de kosten willen verlagen. De Media Maatschap begeleidt en adviseert in offline en online campagnes en werkt voor adverteerders in binnen- en buitenland.

Korte lijnen voor lange relaties

Eigenaren Michael Gottmer en Willem Jan Nouwens hebben de Media Maatschap opgericht in 2002 en werken fulltime in het bureau. Beiden hebben ruime ervaring in de mediawereld en begeleiden persoonlijk alle mediacampagnes. Het team van De Media Maatschap bestaat uit zes gedreven planners en strategen en acht online experts. Iedereen afzonderlijk is makkelijk direct bereikbaar en gedreven om voor iedere campagne de meest effectieve en pakkende mediastrategie te bepalen. We bewijzen elke dag dat onze slogan ‘Korte lijnen voor lange relaties’ ons op het lijf geschreven is.

De Media Maatschap werkwijze

De Media Maatschap zorgt voor een hoger rendement van uw online en offline campagnes. Meer bezoekers op uw site, hogere conversieratio’s, vergroten van de aankoopintentie, naamsbekendheid, sales, etc. De basis van onze dienstverlening is het verschaffen van inzichten, die we toepassen in de mediastrategie, -planning en -inkoop van alle mediatypen (televisie, radio, print, out-of-home, bioscoop en internet).