By Published On: 14 augustus 2014227 words1.1 min read

Delen via

De Robeco SummerNights zijn dit jaar een doorslaand succes! De zomerconcerten in Het Concertgebouw trokken in de maand juli al ruim 67.000 bezoekers, en dat zijn er 6.000 meer dan vorig jaar in dezelfde periode. Directeur van Het Concertgebouw, Simon Reinink, over de goede bezoekcijfers:

Door de veelzijdige programmering heeft deze maand een heel divers publiek onze mooie concertzalen weten te vinden. Onze vaste bezoekers, maar ook mensen die Het Concertgebouw minder regulier bezoeken of concertgangers die we voor het eerst mochten verwelkomen. Onze belangrijkste doelstelling, het bereiken van een breed publiek, hebben we hiermee nu al behaald!

DMM voert een uitgebreide campagne voor de Robeco SummerNights, zeker als je in Amsterdam woont of werkt kan de roze golf je bijna niet zijn ontgaan. Met een gecombineerde inzet van radio, print, outdoor en online wordt gewerkt aan de naamsbekendheid, dus het het is goed om te zien dat dit een positief effect heeft op de kaartverkoop!

Het muziekfestival duurt nog de hele maand augustus en biedt elke dag concerten in de genres klassiek, pop, wereldmuziek en jazz. De komende weken staat onder meer een ode van Tim Knol aan Bob Dylan op het programma. Hij doet dat samen met Dolf Jansen, Tangerine en Marike Jager. Ook is er Disney in Concert, waarbij Jamai Loman, Celinde Schoenmaker, Jim Bakkum en Carolina Dijkhuizen te bewonderen zijn. Haal dus snel je kaarten!

Delen via