Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Wij zijn De Media Maatschap

Het optimaliseren van uw online en offline media-inzet, zowel in kwaliteit als in prijs. Al meer dan tien jaar zetten wij ons daar als mediabureau en partner voor in. Door onze korte lijnen en uitgebreide expertise zijn we in staat om op een flexibele manier de kwaliteit van uw media-inzet te garanderen, en dat in combinatie met de beste deals. Niet voor niets zijn wij door Emerce uitgeroepen tot nummer 1 mediabureau. Benieuwd naar wat we voor u kunnen doen? 

Bekijk hier onze beste deals, bekijk onze succesverhalen of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken: 020 - 616 00 40.

Waar staan wij voor?

Altijd voorop in nieuwe ontwikkelingen

Het zit in ons DNA om de snel veranderende technologie en mediaconsumptie te volgen binnen de online en offline media. Wij passen deze inzichten en kennis toe door een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van nieuwe producten en mediadiensten.

Loyaliteit en koopintentie

In onze ogen zijn succesvolle campagnes gebaseerd op een juiste combinatie van ‘awareness’ en conversiegedreven inzet. Zonder een gedegen bekendheid en positieve koopintentie, is er geen kwalitatieve en kostenefficiënte conversie mogelijk. Bekendheid, betrouwbaarheid en positieve reviews leveren een hoge mate van loyaliteit op.

Bedrijfsresultaat voorop

Wij passen de laatste innovatieve ontwikkelingen op het gebied van ‘buying’ toe. Van ‘mobile advertising’ tot en met de digitale outdoor mogelijkheden. Uiteindelijk gaat het om wat het onder aan de streep oplevert. Dat verliezen wij nooit uit het oog.

Korte lijnen voor lange relaties

Door dicht op de huid van onze klanten te zitten, zijn wij in staat ons optimaal in te leven in hun business. Hieruit volgt een verrassend, passend, strategisch en creatief media-advies.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en op welke vlakken uw media-inzet nog beter kan?

Kom eens langs voor een kop koffie of neem contact op via 020 - 616 00 40

Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.DMM Deals

De beste mediadeals rechtstreeks in uw inbox.