DMM mag zich de grote winnaar van het Media Report 2020 noemen. In de categorie service- en klantgerichtheid laat DMM de concurrentie achter zich. Dat maakt DMM met afstand het beste mediabureau.

“Wat een te gek resultaat om als beste mediabureau uit de bus te komen. Wij zijn heel erg trots op ons team en onze klanten. In deze gekke tijd van gepaste afstand houden en dan toch onze belangrijkste kernwaarde gewaardeerd zien is fantastisch.

Onze klanten staan bij DMM altijd centraal, maar ook onze mediarelaties zijn erg belangrijk voor ons. Dit rapportcijfer zien wij als een beloning voor onze betrokkenheid en passie voor ons werk.”

(Willem Jan Nouwens & Michael Gottmer, Partners De Media Maatschap)

Lees het gehele interview met Willem Jan Nouwens op Adformatie.nl.

Het Media Report is een kwaliteitsbeoordeling van de Nederlandse mediabranche door adverteerders, mediaplanners en media-exploitanten. Elk jaar geven zij hun mening over de meest innovatieve, toonaangevende, klant-/servicegerichte en een algehele waardering van spelers in de mediasector.

Media

Via welke media bereik ik mijn doelgroep? Hoe vergroot ik mijn naamsbekendheid? Hoe krijg ik meer verkeer naar mijn website? En hoe resulteert dat uiteindelijk in meer verkochte producten en diensten? De professionals van De Media Maatschap hebben ruime ervaring in het opzetten van media-campagnes. Wij weten hoe en welke diverse media we in kunnen zetten om uw doelstellingen te bereiken.

Ontdek hoe uw merk beter zichtbaar, hoorbaar en vindbaar is dankzij verschillende audiovisuele, print, out of home en online media.

Dashboard

In één oogopslag alle essentiële informatie zien. Een op maat gemaakt dashboard biedt de inzichten die nodig zijn om de gewenste resultaten te behalen.

Dashboarding – Al jouw data gebundeld in één overzichtelijk dashboard
Realtime – Altijd en realtime inzicht in prestatie en voortgang
Visueel – Duidelijk en overzichtelijk door aantrekkelijke visualisatie
Presenteerbaar – Direct te presenteren, printen delen en openen op elk apparaat
Portaal – Een eigen branded dashboard portaal met unieke inlog

Creatie

Creatie als hoeksteen van een succesvolle mediacampagne, dat vraagt om een partner waar je op kan bouwen. DMM neemt de creatie waar nodig uit handen.

Conversie – Opvallende creatieve uitingen met sterke call to action.
Snel – Razendsnelle productie om de campagne zo snel als mogelijk live te krijgen.
Datagedreven – De juiste boodschap en uiting tegen de juiste persoon op het juiste moment.
Flexibel – In te zetten vanuit elk concept, wij creëren een effectieve doorvertaling.
Scherp geprijsd – Helder en scherp geprijsde offertes. Geen onvoorziene kosten.