Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Creatie via De Media Maatschap

Dat u bij De Media Maatschap terecht kunt voor mediastrategie, -planning en -inkoop van alle online en offline mediatypen is natuurlijk niet nieuw. Maar De Media Maatschap kan u ook helpen met de ontwikkeling van de materialen die worden ingezet op de diverse kanalen. Of het nu gaat om een commercial voor televisie of radio, een tv-billboard of een uiting voor online, print of out-of-home, we kunnen zowel het concept ontwikkelen als de gehele productie voor u verzorgen.

DMM Branded

Onder de naam DMM Branded werkt De Media Maatschap namelijk nauw samen met BureauBranded. Net als De Media Maatschap onderscheidt BureauBranded zich door haar flexibiliteit en praktische aanpak. Wij denken altijd in oplossingen en wat we beloven, leveren we binnen tijd en binnen budget op.

Meer dan alleen creatie

Maar ook op het gebied van content en activatie kunnen wij u creatief uit de brand helpen. Ook hier kunnen we het gehele traject van strategie en concept ontwikkeling inclusief productie voor u verzorgen zonder dat u daar veel omkijken naar heeft.

Content

Bij een content productie vertellen wij uw merkverhaal binnen het daarvoor meest geschikte kanaal. Dat kan zijn binnen bestaande content van een online-, televisie- of radioformat of een samenwerking met een relevante influencer. Maar we kunnen uw verhaal ook verpakken in een voor u op maat gemaakte video productie die naar wens kan worden uitgezet op uw eigen of betaalde kanalen.

Activatie

En via een activatie zijn we in staat uw doelgroep ook daadwerkelijk in beweging te brengen. Online, via een event of via een spraakmakende guerrilla actie die we desgewenst ook weer vastleggen op video om een groter bereik te realiseren voor uw boodschap.

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd wat we voor uw merk kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we komen graag bij u langs.

Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.DMM Deals

De beste mediadeals rechtstreeks in uw inbox.