By Published On: 28 juni 2018158 words0.8 min read

Delen via

Dinsdag 26 juni werd voor de negende keer de RAB Radio Advertising Awards georganiseerd in het prachtige hotel W in hartje Amsterdam. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement worden vijf vakprijzen uitgereikt en een publieksprijs. Onze klant CliniClowns was dit jaar genomineerd voor de publieksprijs, samen met adverteerders als o.a. Bol.com, Hornbach, KPN, Peugeot en Lidl. Niet de minste namen! Het publiek kon gedurende een paar weken stemmen op hun favoriete spot. Dinsdag middag was dan eindelijke de ontknoping.

Met maar liefst 40% van de stemmen wist CliniClowns overtuigend de publieksprijs in de wacht te slepen! De spot ‘Luca’ uit de campagne ‘Levende dieren’, ontwikkeld door Havas Lemz, werd door de luisteraars als beste spot verkozen. Wij zijn ontzettend trots! Benieuwd naar de winnende spot? Deze is hier terug te luisteren, evenals de andere genomineerden voor de publieksprijs.

Benieuwd naar alle winnaars van de Radio Advertising Awards? Op de website zijn alle genomineerden en winnaars van 2018 terug te vinden.

Delen via