By Published On: 6 oktober 2011228 words1.1 min read

Delen via

Vandaag is de campagne van Wijzer in Geldzaken live gegaan. Ruim 70% van de Nederlanders weet vrijwel niets van zijn pensioen, en om dit te veranderen organiseert Wijzer in geldzaken, een platform van ruim 40 organisaties waaronder het ministerie van SZW, de Pensioen3daagse. Meer hierover is te lezen op de website van de rijksoverheid.

De eerste editie van de Pensioen3daagse wordt gehouden op 6, 7 en 8 oktober 2011. Het doel is om mensen aan te zetten om zich actief met hun pensioen bezig te houden. Tijdens deze drie dagen vinden er activiteiten plaats om mensen inzicht te geven in hun pensioen en om zo nodig actie te ondernemen.

Multimediale inzet

DMM is ingeschakeld voor de strategie van de campagne. Deze wordt ondersteund middels radio op de zenders Radio 1, Radio 2, 3FM, Skyradio, Veronica, Radio538, Radio10, SLAMFM! en de regionale zenders van Epower. Daarnaast worden de landelijke dagbladen ingeschakeld. Op het online kanaal wordt een display campagne gevoerd op de homepage van de Telegraaf.nl en Buienradar.nl.

De campagne wordt naast de media ook ondersteund door allerlei buitenactiviteiten. Zo staat er op 6 en 7 oktober een Pensioen3daagse Reuzenrad bij het Centraal station in Den Haag. Check voor meer activiteiten de speciaal voor deze campagne aangemaakte website van Wijzer in geldzaken. Via dit platform kan de pensioenquiz gespeeld worden en kan je met verschillende tools checken hoe het met jouw pensioen is gesteld.

Delen via