Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Leave this field empty


DMM Deals

De beste mediadeals rechtstreeks in uw inbox.

Leave this field empty

Vacature Digital Campaign Executive bij DMM

Zoeken wij jou?

Vraag jij je wel eens af wat er met alle data gebeurt die Spotify opbouwt terwijl jij muziek luistert? Waarom krijg jij oneindig veel banners te zien van dat paar schoenen dat je vorige week al gekocht hebt? Of verwonder jij je hoe het komt dat jij nog steeds wordt lastig gevallen met irrelevante Facebook advertenties over babysokjes? Wil jij er voor zorgen dat deze communicatie effectief wordt ingezet en dat de data op de juiste manier wordt geïnterpreteerd en gebruikt? Ben jij analytisch ingesteld en vind je het een verademing om dagelijks met data bezig te zijn? Dan is DMM op zoek naar jou!

De functie

Je komt te werken bij het allerleukste online & offline mediabureau van Nederland. Een jong, dynamisch en energiek bedrijf dat zich bezighoudt met het strategisch opzetten en uitvoeren van zowel online als offline mediacampagnes van haar klanten.

De functie die wij bij DMM vacant hebben is die van Digital Campaign Executive. Je bent binnen het jonge team het centrale aanspreekpunt voor de klanten in jouw klantenportfolio. Jouw verantwoordelijkheid is het dagelijks monitoren en optimaliseren van alle online campagnes. Jij zorgt voor het aanbrengen van wijzigingen binnen het gehele campagneproces en je bent in de lead voor het leveren van strategische en tactische insights naar de overige teamleden.

In de aanloop naar livegang van een campagne zorg jij dat alles op rolletjes loopt. Alle betrokken partijen weten precies wat  jij van hen nodig hebt voor de komende campagne en wanneer dit aangeleverd dient te worden. Je treft alle voorbereidingen. Ondertussen houd je iedereen op de hoogte van de voortgang.

Tijdens de campagne zorg je ervoor dat alle media-inzetten op de juiste manier gemeten worden, waarna jij op basis van de vergaarde data alle kansen en mogelijkheden weet aan te stippen. Op die manier breng jij alle mediacampagnes naar een hoger niveau.

Na afloop zorg je dat de klant een evaluatie ontvangt, met daarin de behaalde resultaten, learnings en mogelijke verbeteringen voor komende campagnes.

Taken:

 • Je bent verantwoordelijk voor het inregelen en opstarten van digitale advertentiecampagnes op zowel social (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin), video, display, als content.
 • Je bent het aanspreekpunt van de online campagnes die in jouw portfolio zitten.
 • Je draagt zorg voor zowel het tijdig aanleveren als de kwaliteitscontrole van het in te zetten advertentiemateriaal.
 • Je monitort en optimaliseert de campagnes op basis van de data die jij analyseert binnen de tools & systemen.
 • Je stelt campagnerapportages op voor de klant en rapporteert aan de online planners.
 • Je schakelt direct met de klant over behaalde resultaten en mogelijke kansen samen met de online planners
 • Je creëert insights en deelt deze input pro-actief met de online planners
 • Je denkt pro-actief mee over de verbetering van werkprocessen op zowel afdelings- als bedrijfsniveau.
 • Je bent met jouw enthousiasme en inhoudelijke kennis inspiratiebron voor de afdeling digital op het vlak van online advertentiemogelijkheden en de technische mogelijkheden van admanagementsystemen.

Vaardigheden:

 • Maximaal 2 jaar werkervaring, minimaal HBO+ werk- en denkniveau;
 • Uitstekende plannings- en organisatievaardigheden
 • Je bent een echte enthousiaste teamplayer
 • Passie voor data is een must; je beschikt over een sterk analytisch vermogen
 • Je bent sociaal vaardig, nauwkeurig en stressbestendig, resultaatgericht en je hebt een probleemoplossend vermogen
 • Je beschikt over een positief kritische en een zeer pro-actieve houding
 • Aantoonbare interesse voor de ontwikkelingen binnen de (digitale) mediawereld
 • Je bent zeer cliëntservice gericht met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Marketingachtergrond/opleiding is een pré
 • Kennis van Google-producten is een pré (Analytics, Tag Manager)

Wat hebben wij te bieden ?

Wij bieden je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. Je krijgt alle kansen om te groeien en te ontwikkelen.
DMM is niet alleen het leukste en beste online en offline mediabureau van Nederland, maar we bevinden ons ook op een geweldige plek midden in Amsterdam! Zeer goed bereikbaar per fiets of openbaar vervoer. Daarnaast werken er bij DMM waanzinnige leuke en positieve mensen die digitale media door hun aderen hebben stromen.

Solliciteren:

Enthousiast geworden en denk jij te passen binnen ons team? Mail dan je CV & motivatiebrief naar Vincent Marquenie. Ook voor vragen kun je bij hem terecht:

06-11047605
vincent@demediamaatschap.nl

Over ons:

DMM is een onafhankelijk en jong, maar zeer professioneel en deskundig full service mediabureau dat zich richt op (ondernemende) adverteerders. Het is onze missie om het bedrijfsresultaat van onze klanten en relaties, door de inzet van media te laten groeien en te verbeteren. Dit realiseren we door continu nieuwe inzichten in de markt, de media en de doelgroep(en) te vergaren en toe te passen.

Ons fundament is de juiste combinatie tussen ervaren online en offline mediaspecialisten en jong talent. Het kort op de bal spelen met onze klanten, zodat we zeer flexibel, pragmatisch en snel kunnen schakelen. Het doorgronden van het DNA van onze klanten en met direct zicht op de resultaten, waardoor we in staat zijn de mediacampagnes snel bij te sturen en te optimaliseren. Geen accountlagen, ‘client service directors’ of managers, maar direct aan tafel met online en offline mediaspecialisten.

Wij hechten veel belang aan persoonlijk contact in deze digitale wereld. Daarbij zijn goede intermenselijke relaties, zowel intern als extern van groot belang. Bij een mooi campagneresultaat hoort een goede klantrelatie. De sfeer intern is hier minimaal net zo belangrijk in.

Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via 020-6160040.

Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Leave this field empty


DMM Deals

De beste mediadeals rechtstreeks in uw inbox.

Leave this field empty