Facebook     LinkedIn     Twitter     Foursquare    

10 argumenten voor social media

Wat is social media precies? Waarom zou een organisatie zich hiermee bezig moeten houden? En vooral, wat win je ermee? Op Rethinking Media kwamen we dit filmpje tegen: 10 redenen waarom niemand meer om social media heen kan, helder uitgelegd in slechts twee minuten.

YouTube voorvertoningsafbeelding
Plaats een reactie

3 Reacties

  1. Dutchproblogger Ernst-Jan Pfauth weet het ook goed te verwoorden:

    “Social media zijn tenslotte dé ontmoetingsplaats voor de trendsetters onder de nieuwe-mediagebruikers – tot die weer iets nieuws ontdekken. Pfauth ontwaart “een nieuw nieuwsrondje”. Die trendsetters halen hun harde nieuws van sites als Nu.nl. Door van nrc.nl “de site van de snelle duiding” te maken, zoals hij het omschrijft, wil hij die voorhoede bewegen daar naartoe door te klikken voor duiding, achtergronden en analyses. Bevalt hen wat zij daar vinden, dan zullen zij hun vrienden en followers daarop wijzen via Twitter en Facebook, waardoor de nrc-site hopelijk meer bezoekers krijgt.”

    Beantwoorden
  1. Top social media sites wereldwijd « De Mediawijzer
  2. Top social media sites wereldwijd | De Mediawijzer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>